Зареждам...

Начална страница

Добре дошли в онлайн магазина за строителни материали на фирма Идеа Макс.

Надяваме се, че при нас може да намерите, всичко за Вашият довършителен ремонт - от  гипсокартона до декоративните мазилки.

Фирмата е със традиции във вноса и търговията на материали за довършителен ремонт.

При нас  може да намерите немски висококачествен ламиниран паркет производство на Кронотекс Германия под луксозния им бранд My Floor, гипсокартон на водещи производители, вати, профили, окачени тавани, бои, декоративни мазилки, ламинат, первази  за ламиниран паркет, италиански гранитогрес и фаянс, санитарна керамика, шкафове за баня, хидроизолационни и топлоизолационни материали и много други.  През годините сме влезле в сътрудничество с едни от най-големите производители на пазара. Само една малка част от тях са Кнауф, AMF Кнауф, Ригипс, Изовер, Кнауф Инсулейшън, Капарол,  Изомат, Swiss Krono, Dollken, D'ImolaCeramica, Идеал Стандарт, КАИ, Еге Серамик, Кютахия Серамик, Вебер.

Фирмата е със традиции във вноса и търговията на материали за довършителен ремонт. Започва работа през 2000г. под името Ай Ви Сейлингс ООД. Дълги години фирмата успешно обединява търговска и строително-ремонтна дейност. В кратък срок става един от лидерите на пазара за строителни материали. През  тези години бранда става синоним за надеждност и коректност. През 2018 година фирмата се преструктурира, като търговската дейност се отделя под нов бранд, а именно Идеа Макс ООД.

Разполагаме и с магазини в три града - Варна, Добрич и София. В тях може да намерите мостри на предлаганата от нас продукция, както и да получите професионално обслужване и мнение за продукта, който представлява интерес за вас. При желание от клиента изработваме и 3D проекти за баня.

Желанието ни винаги е било не само да предлагаме качествени материали, но и да намираме решения за нашите клиенти. Затова винаги може да се свържете с нас на посочените контакти, както и през чат платформата в сайта.
 
Очакваме Ви!
С уважение:
Екипът на Идеа Макс.
Партньори
9000 Варна, ул. "Уста Кольо Фичето" 25б
Национален телефон:
0 700 16 660
(на цената на един градски разговор в цялата страна)