Зареждам...

Ламиниран паркет
My Floor

 

Немски ламиниран паркет с високо качество на марка My Floor специално разработен в шест серии - Villa 12mm, Cottage 8mm, Lodge 8mm, Chalet 10mm, Residence 10mm, Superior. Изключително лесни за поставяне, ламинираните паркети на My Floor използват универсалната click система. Особена специфика при моделите е високото им ниво на устойчивост, изработени са от HDF (ПДВ - Пресовани Дървени Влакна) - най-здравия материал предлаган на пазара за ламиниран паркет. Ламинираният паркет е отлично решение за помещения на офиси и къщи, за всекидневни и детски стаи.
My Floor Logo
Идеа Макс ООД ще ви помогне с професионална консултация да изберете стилен и висококачествен ламиниран паркет на изгодна цена. Ламинираният паркет се радва на голяма популярност поради имитацията му на дърво и е предпочитан от много хора за подова настилка в хола, спалнята, кухнята, коридора. Той е изключително красив и придава много топлота, уют и хармония в помещението. 

Ламинирания паркет дава възможност за бърз и лесен монтаж, както и за за замяна на отделни части при евентуална повреда. Структурата на ламината позволява поставянето му върху всякакви подови основи (цимент, плочки и други неотстранени подови настилки), но важно условие за поставянето на ламината е основата да бъде равна, в противен случай ще се получат скърцания, а в по-лоши случай кривини и счупвания на самият ламинат. Ламинираният паркет се поддържа лесно и при правилна поддръжка и експлоатация може да се ползва много дълго време.

Идеа Макс ООД е директен вносител на висококачествен немски ламиниран паркет и разполага с големи наличности. В момента предлагаме промоционални условия, и нови декори!

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете със нас!
Партньори
9000 Варна, ул. "Уста Кольо Фичето" 25б
Национален телефон:
0 700 16 660
(на цената на един градски разговор в цялата страна)