Loading...

Условия за доставка

1. Със собствен транспорт на клиента на място от магазин или склад на Идеа Макс.  Разполагаме с търговски бази във Варна, Добрич, София. При този вариант не се начислява транспорт и доставка в направената online поръчка.  Предпочитан начин е в случай, че клиента има собствен транспорт и се намира в близост до посочените търговски обекти на Идеа Макс.
 

2. Извършването на доставка до личен адрес или офис се осъществява чрез куриерска фирма – Спиди, Еконт или Лео Експрес за сметка на клиента. Според спецификата на предлаганите продукти от Идеа Макс, особено за по – обемните стоки, цената за транспортната услуга и условията по доставката се определя допълнително. Формира се на  база тегло и обем на поръчания продукт, както и от разстоянието до посочения за доставка адрес. След като се оформи цената наш служител ще се свърже с вас за уточняване и потвърждение на поръчката и фирмата куриер, с която ще бъде доставена.
 

3. Стандартният срок на доставка е 2 работни дни като поради спецификата на някои товари може да подлежи на допълнителна корекция. Поръчки направени в петък до 12.00ч ще бъдат доставени не по-рано от понеделник. Стандартна обработката на on-line заявка се извършва за срок от 24ч. 

За повече въпроси и уточняване на детайлите по поръчката може да се свържете с нас на посочения телефон - +359 89 3362 449.

 

Партньори
9000 Варна, ул. "Уста Кольо Фичето" 25б
Национален телефон:
0893 362 449
(на цената на един градски разговор в цялата страна)